A kímélő, alapvetőn kis borászatokra jellemző kézimunkán alapuló technológiát sikerült arra a méretre növelni, mely még nem kényszerít minket megalkuvásra.
2014-ben bronzérmet hoztunk el a Challenge International du Vin megmérettetésről, pedig akkor a Kékfrankos Prémium még csak hordómintaként került ki a borversenyre. Azóta palackban nagyon szépen fejlődött, és most ér majd csak a fejlődése csúcsára. Nagyon komoly visszajelzéseket kaptunk róla, Budapesten top éttermekben van jelen. Az Olaszrizlingünk és a Cuvée Blancunk mindhárom 2015-ös londoni nagy versenyről érmekkel tért haza.” Nagy Attila, borász, 2015
Borvidék: Szekszárd
Dűlők: Lajvér-völgy
Szőlőfajták: Sauvignon blanc, Cserszegi fűszeres, Kékfrankos, Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc
Talaj: A szőlőhegyek fő tömegét agyag és homokkő adja, helyenként akár 30 méter vastagságú lösztakaróval.
Borkészítés: Borászatunk 25 hektár saját szőlőültetvénnyel rendelkezik, melyen nagy tőkesűrűség mellett alacsony hozamokkal biztosítjuk boraink kivételes minőségét. Területeink horizontálisan négy hosszú táblára, vertikálisan pedig kilenc teraszra oszthatók. Ilyen kivételes adottságok mellett sikerült ideális termőhelyet találni a legkülönbözőbb szőlőfajtáknak. A Lajvér patak völgyének alsó és felső teraszai között több foknyi hőmérséklet különbség mérhető az év bármely szakában, a talaj víztartalma is hasonló változatosságot mutat. Az Észak-Dél irányú völgy természetes szélcsatornaként szellőzteti át az ültetvények lombozatát és fürtjeit, segítve ezzel a környezettudatos szőlőművelés mindennapjait.