Blog

Egy bor webshop, amelynek virtuális polcai sok különlegességet rejtenek

Bort fogyasztani mindig különleges élmény, hiszen minden egyes kortyban ott van a napsütötte szőlőszemek íze, a gondos szüretelés és érlelés zamata és az adott borász szakértelme is. Van, aki bizonyos pincészetekre esküszik, míg mások szívesen kísérleteznek és mindig újabb palack rejtelmeit fedezik fel. Egy bor webshop mindehhez teret nyújt, vagyis úgy kóstolhatod meg egy távoli borászat remekeit, hogy közben fel sem kell állnod a kanapéról. Ráadásul ebben a kínálatban minden egyes tétel minőségi és kóstoláson is átestek mielőtt a webáruházba kerültek volna.

Borászatok alapján is kereshetsz

Mivel már egy-egy országrészben is számos kisebb vagy nagyobb borászat is létezik, bizony nagyon könnyű elveszni a választékban, ha valaki újdonsággal lepné meg magát vagy valamelyik szerettét. Éppen emiatt nagyon praktikus, hogy a bor webshop lehetőséget teremt arra, hogy egy rövid ismertető által megismerhesd magát a pincészetet, valamint megtekinthesd a megvásárolható tételeket is. Vagyis olyan, mintha egy szakértő kalauzolna végig a választékban.

Megismerheted az egyes borvidékeket

A kisebb pincészetek helyszínét sokszor nehéz beazonosítani borvidék alapján, éppen ezért egy olyan térkép is helyet kapott a bor webshop oldalán, ahol az ország egyes részein tevékenykedő borászok termékeit is megismerheted. Vagyis ha Villányira vagy éppen Tokajira vágysz, az összes tételt átböngészheted, amely az adott régióban készült. Így pedig máris sokkal könnyebb választani, hiszen a bal oldali sávban tovább szűkítheted a találatokat az alapján, hogy fehérre, vörösre vagy rozéra vágysz, kereshetsz évjárat alapján, de az árkategóriát is megadhatod.

Magyar és külföldi borok között is válogathatsz

Amennyiben kacérkodsz a gondolattal, hogy a magyar nedűk mellett egy olasz, francia, vagy akár spanyol finomságot is megízlelj, erre is van lehetőség. A bor webshop virtuális polcain ugyanis megbújnak ilyen határon túli különlegességek is. Sőt, számos más mellett Chile, Új-Zéland, Argentína és California is szerepelnek a helyszínek között.

bor_webshop_bor_pont

Kényelmes vásárlás

A vásárlás menete nagyon egyszerű és kényelmes. A bor webshop online kosarába pakolva ugyanis könnyedén megrendelheted a kiválasztott tételeket. Ráadásul Győrben és környékén értékhatár nélkül ingyen szállítunk, országosan pedig 20.000 Ft felett. Létezik emellett törzsvásárlói programunk is. Ennek keretében vásárlási összegeket gyűjthetsz, és miután eléri a vásárlásaid összege a 35.000 Ft-ot, állandó kedvezmény jár a végösszegre minden további vásárlásnál.  Az vételárat pedig bankkártyával vagy utánvéttel is kifizetheted.

Vagyis a bor webshop elhozza az otthonodba a komplett magyar borvidéket, így akár győri teraszodon is megízlelheted a pannonhalmi vagy a mátrai borok ízét. Sőt, kuriózumként néhány külföldi pincészet tételeit is beteheted az otthoni borhűtőbe. Lehetnek ezek a nedűk egy kellemes családi vagy baráti összejövetel koronái, de jól eshetnek egy hosszú munkanap után is.