Blog

Egy igazán jó bor online shopból!

A jó bor fogalma mindenki számára mást jelent, hiszen míg valaki a rozéra esküszik, más a száraz fehéret pártolja, de van olyan is, aki komoly vörösbor nélkül nem tudna elképzelni egy koccintást. Sőt, nem kevesen pincészetek és borvidékek alapján választják ki a kedvenc nedűjüket. Most mindehhez viszont nincs szükség arra, hogy távoli tájakra látogass vagy kóstolókon vegyél részt, ugyanis a számodra legjobb bor online áruházból is rendelhető már!

Bor online, ahonnan és amikor csak szeretnéd!

Egy igazán jó bor kiválasztásához idő kell. Az ember szereti megismerni a borvidéket, a pincészetet, de nem utolsó szempont az sem, hogy milyen szőlőből készült a nedű. A mai világban jellemzően éppen elegendő ideje nincs az embernek. A bor online rendelés nagy előnye, hogy bárhol és bármikor van lehetőség a webshopban való böngészésre, függetlenül attól, hogy éppen kora reggel, ebédszünet vagy éjszaka van. Sőt, van rá lehetőség a villamoson ülve, a tv előtt ülve vagy a reggeli kávé felett mélázva is. Borászatok és borvidékek alapján is kereshetsz. A bor online rendelés lehetőséget teremt arra, hogy egy rövid ismertető által megismerhess egy-egy pincészetet, valamint megtekinthesd az itt megvásárolható nedűket is. Vagyis olyan, mintha végig egy borkereskedő fogná a kezedet és válaszolna a felmerülő kérdéseidre.

Megismerheted az egyes borvidékeket is!

Amellett, hogy a bor online rendelése leadás során szűrhetsz a pincészetekre, az egyes borvidékeket is sokkal jobban megismerheted. Vagyis ha szeretnél valami különlegeset Badacsonyból vagy az Egri borvidékről, akkor semmi akadálya annak, hogy szétnézz az itteni borok között úgy, hogy közben végig a kanapédon ülsz vagy úton vagy valahova a buszon. Mivel a bal oldali sávban tovább szűkítheted a találatokat, azt is megadhatod, hogy éppen fehérre, vörösre vagy rozéra vágysz. Sőt, kereshetsz évjárat alapján, de az árkategóriát is megadhatod.

bor-online

Házhoz rendelheted és kényelmesen fizethetsz

Az egész országba szállítunk, ebben az esetben 20.000 forint felett ingyenes a szállítás. Győrben és környékén viszont értékhatár nélkül, ingyen szállítunk. Törzsvásárlói programunk keretein belül pedig vásárlási összegeket gyűjthetsz, és miután eléri a vásárlásaid összege a 35.000 Ft-ot, állandó kedvezmény jár a végösszegre minden további vásárlásnál. Azt pedig te döntöd el, hogy online bankkártyával vagy a helyszínen utánvéttel fizetsz.

Mindezek nyomán pedig úgy találhatod meg a számodra legkedvesebb borvidékeket, pincészeteket, nedűket és évjáratokat, hogy közben akár ki sem kell mozdulnod otthonról. Egy-egy rendelést követően pedig akár a családi vagy baráti borkóstolókat is tarthattok, így legközelebb már pontosan tudni fogjátok, mi is kerüljön az online bevásárlókosaratokba.