fbpx

BorPont Piknik 2024

Események betöltése

« Összes Események

BorPont Piknik 2024

április 13 @ 16:00 - 23:00

13500Ft
borpont piknik
Ismét megszervezzük legkedvesebb tavaszi rendezvényünket, a Pikniket, ahol egy fedett sétáló kóstoló keretében újra találkozhatunk, beszélgethetünk és borozgathatunk.
🍷 40+ borászat, 250+ bor – hazai és nemzetközi pincészetek. Ahogy már megszokhattátok, csak minőségi borokat hozunk el Nektek, abból is a legjobbakat. Lesznek nagy kedvencek, új pincészetek, tavaszi friss fehérek, spanyol különlegességek, csúcs vörösborok, krémes pezsgők és persze meglepetés tételek is.
Kiállító borászatok (a lista folyamatosan bővül):
Ács Pincészet 🍷 Babarczi Borászat 🍷 Bock Pince 🍷 Bodegas CARE Spanyolország 🍷 Bodri Pincészet 🍷 BRIGÁD 🍷 Bujdosó Pincészet 🍷 Disznókő 🍷 Dóka Éva 🍷Dúzsi Tamás Pincéje 🍷 Eszterbauer Borászat 🍷 Éliás Birtok 🍷 Fehérvári Borbirtok 🍷 Feind Pincészet 🍷 Gróf Degenfeld 🍷 Hammeken Cellars Spanyolország 🍷 Hangyál Pincészet 🍷 Haraszthy Pincészet 🍷 Herold Pince 🍷 Kamocsay Ákos 🍷 Kancellár Birtok 🍷 Káli Balázs 🍷 Kovács Nimród Borászat 🍷 Kősziklás Pincészet 🍷 Laposa Birtok 🍷 Pajzos Pincészet 🍷 Paulus Borház 🍷 Pálffy Pince 🍷 Pécsinger Szőlőbirtok 🍷 Sauska 🍷 Steigler Pince 🍷 Sümegi Ákos Pincészete 🍷 Szivek Pince 🍷 Tar Pincészet 🍷 Thummerer Pince 🍷 Tiffán’s Pincészet 🍷 Törley Pezsgőpincészet 🍷 U Mes U Spanyolország 🍷 Villa Sandahl 🍷 Wine&Sofi
🎶 A fergeteges hangulatról a borok mellett a Hoppáré fog gondoskodni.
🎫 Early bird jegyár: 13.500 Ft
🎫Elővételes jegyár: 14.900 Ft
🎫 Helyszíni jegyár: 16.000 Ft.
🎫 VIP Early bird jegyár: 17.500 Ft
🎫 VIP Elővételes jegyár: 18.900 Ft
🎫 VIP Helyszíni jegyár: 20.000 Ft.
————————————————————————————————-
További információk:
– A kiállító borászatok listája előre nem látható események miatt változhat.
– A belépőjegy ára tartalmazza a korlátlan borkóstolást, a korlátlan ásványvíz fogyasztást, egy logózott kóstolópoharat és egy kóstolófüzetet.
-A jegyvásárlással és a rendezvényre való belépéssel a látogató hozzájárul ahhoz, hogy róla kép- és videofelvétel készüljön a rendezvényen.
– A rendezvényre a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre.
– A programváltozás jogát fenntartjuk.
– A szervezők nem vállalnak garanciát a rendezvény során a borászatok által bemutatott borok mennyiségére vonatkozóan. A résztvevő borászatok maguk döntik el, hogy a bemutatott borokból milyen mennyiséget biztosítanak kóstolásra. Emiatt előfordulhat, hogy egyes borok az est vége előtt is elfogyhatnak és ebben az esetben a borászat felelőssége, hogy azokat helyettesíti vagy pótolja.
– Az early bird jegyeket csak a rendezvény elmaradása esetén áll módunkban visszaváltani.
– A rendezvényen 18 éven aluli vendégek önállóan nem vehetnek részt, kizárólag felnőtt felügyelete mellett, borkóstolási lehetőség nélkül, megkülönböztetett karszalaggal.
– A rendezvény fedett helyszínen lesz, így bármilyen időjárás esetén megtartjuk és ruhatárat biztosítunk.
——————————————————————————————————————————————-
🥂 Várunk Benneteket szeretettel és sok finom borral, pezsgővel! Találkozzunk a Pikniken!

Részletek

Dátum:
április 13
Időpont:
16:00 - 23:00
Összeg:
13500Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.bor-pont.hu/termekkategoria/rendezvenyek/

Szervező

Borpont
Phone
+36 96 336 206

Helyszín

OSP – Olimpiai Sportpark Győr
Radnóti Miklós utca 46
Győr, 9025 Magyarország
+ Google Térkép