Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll.
Borvidék: Balaton- felvidék
Dűlők: Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben
Szőlőfajták: rajnai rizling, olaszrizling, furmint, tramini, kékfrankos, pinot noir, syrah
Talaj: vulkanikus talaj (bazalt, láva és tufakőzetek)
Borkészítés:Szigorú hajtásválogatással, később fürtválogatással állítjuk be az ideális termésmennyiséget, hogy a legjobb minőségű szőlőt teljes érettségben tudjuk szüretelni. A szőlő növényvédelménél nem használunk kemény szereket, nem használunk atka és rovarölő szereket, gyomtalanításra gyomírtószert. A szőlő biológiai egyensúlyának elérésére törekszünk. Boraink jellegzetes ízét a vulkanikus talaj (bazalt, láva és tufakőzetek) a magas sav- és ásványi anyagtartalom kedvezően befolyásolja.
Termékek
-
Kosárba teszem
Pálffy Fekete-hegy Olaszrizling-Rajnai Rizling Cuvée 2021 BIO, Káli-medence
Törzsvásárlói ár:4280 Ft 4650 Ft