Különleges terroir, egyedülálló ízvilág, emberi sorsok, évezredes hagyományok és egy páratlan pince organikus szövete. Eszköz a természet kezében, hogy minőségi, organikus borok születhessenek az emberek örömére.
Borvidék: Sopron
Dűlők: 21 hektár, organikus művelésű ültetvények. A szőlőbirtok a Soproni borvidék legjobb területein fekvő Steiger, Frettner és Spern Steiner dűlőkben helyezkedik el.
Szőlőfajták: zöld veltelíni, zweigelt, kékfrankos, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, furmint
Talaj: A Fertő-táj egészét a bűvös hármas szám misztikuma itatja át. A talaj három meghatározó eleme közül a legérdekesebb a csillámpala, mely Magyarországon csak itt lelehető fel a felszíni régiókban. Ezt egészíti ki még a mészkő és a humuszban gazdag erdőtalaj. Ezek együttesen egy nem mindennapi és egyedülálló talajszerkezet képeznek, mely egyedi karaktert kölcsönöz borainknak.
Borkészítés: Organikus borkészítés a hagyományos és a modern borászati technológiák ötvözésével.