Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig. Pincészetünket hárman irányítjuk ( Takler Ferenc és két fia, Ifjabb Ferenc és András ) A kitűnő domborzati- és talajadottságokat, valamint a meleg, szubmediterrán klímát kihasználva készítjük vörös borainkat. Jelenleg 70 hektáron gazdálkodunk.
Borvidék: Szekszárd
Dűlők: Alsónána, Várdomb, Decs, Strázsahegy, Tóth-völgy, Görögszó, Porkolábvölgy, Hidaspetre, Faluhely, Felső-Cinka, Almástető, Gurovica, Leányvár, Szenta
Szőlőfajták: Pinot noir, Kadarka, Kékfrankos, Merlot, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Zweigelt
Talaj: Lösz és vörös agyag
Borkészítés: A vörösborok mellett üde rosé-t, valamint déli stílusú fehérborokat is készítünk. Borászati hitvallásunknak megfelelően sötét, testes, érett tanninokban gazdag, de bársonyosan lágy, egyedi ízvilágú borokat készítünk a vidék boraira jellemző fűszerességgel, zamatgazdagsággal. Vörös boraink 1.5-2 éves ászokhordós illetve új tölgyfahordós érlelés után kerülnek palackba, ahol fajtától függően hosszú évekre elegendő potenciállal rendelkeznek